5-daagse Familielijnen

Start datum: 1 oktober 2018 - Eind datum: 5 oktober 2018

Locatie: Algarve, Portugal

Relaxen, schrijvend ontdekken en ervaren in Portugal

Familielijnen zijn van belang in je leven

Door jouw verhaal te doorvoelen en erover te schrijven, krijg je meer zicht op wie jij bent en inzicht in de rol van familiepatronen in je leven. Tijdens deze week ga je ontdekken en ervaren welke zaken belangrijk zijn in jouw familie.

Door het aanbieden van speelse workshops , persoonlijke coaching en schrijfbegeleiding op een mooi rustgevend landgoed in Portugal wordt jouw levensverhaal duidelijk.

Gedurende de week gaan wij dieper in op het ontstaan van de relatie tussen ouder & kind en de dynamiek die daarbij ontstaat. Soms zorgt een onbalans in de ouder-, kind- of familierelatie tot blijvende problemen die ook doorwerken in de volgende generatie. Bijvoorbeeld als je iemand uit je gezin/familie verloren bent door overlijden of door een conflict.

Wij kijken welke ervaringen jij wilt doorgeven en wat je wilt achterlaten. Je krijgt inzichten over jezelf en je familie, en daarmee ontstaat een puur levensverhaal. Door patronen te doorbreken, en terug te gaan naar je essentie kom je tot rust, daardoor zit je straks lekkerder in je vel en ervaar je minder problemen in jouw werk- en leefomgeving.

 

Het wordt een mooie verbindende reis die je alleen, maar ook samen met je ouder en/of kind kunt aangaan.

Een week die je meer over jezelf laat ontdekken door schrijfoefeningen gecombineerd met gerichte workshops, waardoor je focus verschuift naar geluk en positiviteit.

 

Herken je dit?

– Heb jij ook weleens moeite met het aangeven van jouw eigen grenzen?
– Kosten sociale activiteiten jouw soms meer energie dan dat ze opleveren?
– Wil jij weer voelen en ervaren wat jíj wilt?Heb je behoefte om meer ontspannen door het leven te gaan, meer rust te ervaren en meer energie te hebben?
– En wil je jouw levensverhaal opschrijven op een prachtige plek?

Dan is deze familielijnen 5-daagse iets voor jou!

 

Wat gaan we doen?

– Je krijgt diverse workshops om inzichten in processen te krijgen, zoals workshops over jouw kernverlangen en het enneagram – Persoonlijke gesprekken ondersteunen dit proces
– Door middel van het schrijven over je leven, kom je tot nieuwe inzichten
– Speelse schrijfoefeningen geven je rust en uitzicht
– Je gaat terug naar wie jij in essentie bent
– Er is volop tijd om te wandelen, te lachen met de groep, je verhaal te doorvoelen, onwijs lekker te eten en te genieten van de rust van ons landgoed
– Op een van de dagen brengen we je naar Albufeira waar je lekker kunt genieten van de vakantiesfeer aan het strand van de Algarve.

Ons motto: niets is verplicht!

 

Schrijven geeft inzicht in processen in je leven. Delen hiervan mag, maar hoeft niet.

Je maakt contact met de natuur, voelt de rust en geeft aandacht aan jezelf. Het schrijven gebruiken we als gereedschap om zicht te krijgen op de familiepatronen die er zijn, maar ook op het leven dat er nu is en het ontdekken waar jij heen wilt. Genieten van het moment, van het nu.

– De workshops Het enneagram en Kernverlangen (de weg naar vrijheid) geven je zicht op welke kernverlangens/basisemoties jij hebt gemist en welke verdediging jij hebt aangenomen om dit gemis te compenseren.
– Het schrijfproces gaat je helpen om makkelijker bij jouw kern te komen. Bij jouw intuïtie. Bij positiviteit! Waardoor je keuzes kunt maken die jou geluk geven.

Laat je drijven op de rustige stromen van de natuur en laat je even lekker verwennen. Praat als jij dat wilt.

 

Wanneer?
za 12 tm vr 18 mei 2018
– 5 dagen / 4 nachten
– minimaal 6, maximaal 15 personen
– zomerse temperaturen
– sinaasappels en friszoete mispels zo van de boom
– rust in overvloed
– alle maaltijden worden voor je verzorgd
– de transfer vanaf vliegveld (Faro) wordt verzorgd bij de door ons aangeraden vlucht
– aankomst ‘s morgens en vertrek begin van de avond, zodat je ook echt 5 volle dagen hebt.

Waar?
Je bent te gast op het landgoed van auteur en schrijfdocent Marelle Boersma en chef de cozinha Jan Kostelijk in de Algarve, waar ze samen hun paradijsje gecreëerd hebben.

In de stilte van de natuur omringd door geurende bloemen en kleurig fruit, ligt hun thuis, mét een beekje, een berg én een stuwmeer waarin het water van de heuvels opgevangen wordt.

Op het mooiste plekje van hun 6 ha grote land hebben ze twee schrijfhuisjes gebouwd met diverse terrassen tussen de tientallen fruitbomen. Een perfecte plek om tot rust te komen.

Wat kost het?
de prijs bedraagt € 845 hierbij geldt:
– de prijs geldt voor alle overnachting in een luxe B&B voor een gedeelde kamer (max 2 personen)
– toeslag 1-persoonskamer: € 150 (indien beschikbaar)
– prijzen zijn vrij van btw
– de prijs is excl de vliegreis naar Faro Het is mogelijk om in termijnen te betalen
– Deze week is compleet verzorgd: inclusief alle maaltijden, alle trainingen, coaching, overnachtingen én transfer.

 

Wie organiseren deze week Familielijnen?

Marelle Boersma is auteur en schrijfdocent. Ze heeft al meer dan tien boeken geschreven, waaronder de bestseller Vals Alarm (>100.000 verkocht) Daarnaast ook ‘Kruimels zijn ook brood’, de autobiografische roman waarin haar vader en zij elkaar vertellen wat het leven hen gebracht heeft. Marelle heeft ruim dertig jaar aan onderwijservaring en weet hoe ze het beste in jou naar boven kan halen. Ze geeft schrijftrainingen waarbij je leert hoe je een boek schrijft, maar ze weet als geen ander hoe je schrijven ook als instrument kan gebruiken om inzicht en rust te verwerven. Haar schrijfonderwijs is officieel geregistreerd bij het CRKBO (centrale registratie kort beroepsonderwijs)

Jan Kostelijk is altijd docent plantkunde geweest en heeft dat leven nu verruild voor een leven in het achterland van de Algarve waar hij groenten en fruit kweekt zonder bestrijdingsmiddelen. Hij zwaait de scepter in de keuken en bereidt gezonde maaltijden met groente en fruit van eigen land. Samen organiseren ze schrijfvakanties op hun landgoed in de Algarve waar rust een gegeven is en zowel verhalen als gasten gevoed worden met gezonde inspiratie.

 

Diana Steenbeek en Ismay Ko

Diana Steenbeek komt uit de ondernemerswereld. Zij heeft veel ervaring in het geven van trainingen. Zij is gezins- en kindercoach en Enneagram integratiekunde coach. Diana weet het enneagram doeltreffend in te zetten zodat er inzicht komt waar je kwaliteiten liggen en hoe jij deze optimaal kunt benutten.

Ismay Ko is coach en docent. Zij heeft 13 jaar ervaring in de onderwijs- en zorgsector waar zij veel met kinderen, jongeren en volwassenen werkt en trainingen en workshops organiseert. Ismay heeft oog voor jouw talenten en kwaliteiten en kan dit samen met jou omzetten tot iets moois. Ismay werkt met de Steenbeek & Ko methode met als uitgangspunt de Reversiemethode en het Enneagram, waarbij het doel is om jou de regie over je eigen leven terug te geven. Diana en Ismay hebben elkaar leren kennen tijdens een opleiding tot Gezins- en Kindercoach. Ze hebben daarna samen het bedrijf Let’s Connect Coaching opgericht, waarbij ze dezelfde passie delen: mensen weer in hun kracht zetten door ze in contact te brengen met hun eigen gevoel, zodat optimale verbinding met anderen mogelijk is.

Meld je aan voor deze Familielijnen week waarin relaxen, schrijvend ontdekken en ervaren centraal staan. Na aanmelding krijg je alle informatie, zoals de vluchtgegevens naar Faro Airport, doorgestuurd.

 

AANMELDEN