Quality Time een reis voor kinderen en opvoeders!

Start datum: 27 april 2020 - Eind datum: 1 mei 2020

Locatie: Barão de São João – Portugal

Prijs: per volwassene €650,- / per kind €450.-

Quality Time een reis voor kinderen en opvoeders!

5 dagen relaxen in de Algarve en elkaar verder ontdekken en ervaren !

Deze reis zal jullie mooie, nieuwe herinneringen brengen die er toe doen. Reserveer alvast de datum in je agenda:  

maandag 27 april tot vrijdag 01 mei 2020

Door je deelname aan de activiteiten ga je aan het einde van je verblijf ontspannen, met een hart vol liefde en inzichten huiswaarts keren.

De Accommodatie bij Monte Rosa

De omgeving waarin deze enerverende gebeurtenis plaatsvindt (www.monterosaportugal.com ) draagt alle ingrediënten in zich om groei, plezier en  inspiratie bij zowel het kind als bij jou als opvoeder te laten samenkomen.

Monte Rosa is een vakantieparadijsje, ideaal om even echt tot rust te komen. Het is idyllisch gelegen op 9 km ten NW van Lagos met haar mooie stranden.  

Op het terrein vind je een aantal gezellige kamers en huisjes in de gerenoveerde boerenwoningen op een glooiend terrein van 4 hectare met veel oude amandel-, olijven- en vijgenbomen. Alle accommodaties hebben een eigen badkamer, met douche of bad en een terras met buitenzitje. Sommige hebben een eigen kitchenette of keuken, andere delen de buitenkeuken. In de kleurrijke tuin met diverse paadjes vind je gezellige zithoekjes met tafels, stoelen, ligstoelen, hangmatten en natuurlijk een zwembad. Voor kinderen is dit een ideale plek: de omgeving is uitnodigend om op ontdekking te gaan, hutten te bouwen, er is een verkleedkist en er zijn spelletjes en boeken. De poesjes mogen geaaid worden en de kids mogen mee kippen voeren en verse eitjes pakken uit het hok, wat voor stadskinderen vaak een hele belevenis is! Ook kan geholpen worden in de biologische moestuin.

De gemeenschappelijke ruimte met groot terras doet tevens dienst als restaurant. Dagelijks kun je aanschuiven voor een luxe ontbijtbuffet met warme broodjes met lekkere kazen en jammetjes, vers sap, koffie en kruidenthee, Griekse yoghurt met muesli en veel vers fruit, gedeeltelijk uit eigen moestuin.

Het programma

Het programma voor de volwassenen start elke dag met een yogales. Ook voor de kinderen is er een yogales of  een andere activiteit onder begeleiding . Na het ontbijt maakt iedereen een eigen lunchpakket klaar zodat je de rest van de dag zelf je eigen gang kunt gaan . Het activiteitenprogramma is per dag variabel, afhankelijk van temperatuur en weersomstandigheden. We sluiten de dag gezamenlijk af met een diner.

Ervaring met yoga is niet nodig, deze week is voor alle niveaus toegankelijk. Ook ervaren yogi’s zullen verdieping vinden. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau. Het programma is samengesteld voor opvoeders en kinderen  tussen de 6 en de 13  jaar. Neem voor kinderen buiten deze leeftijdsgroep graag contact met ons op.

Alle activiteiten en yogasessies zijn optioneel.

De begeleiding

De enthousiaste coaches Wicky en Diana staan gedurende deze vijfdaagse reis voor kind en opvoeder(s) in voor: plezier, inzicht, zorg, ontwikkeling, verrassing, flexibiliteit, vrijheid, verandering, bewustwording en liefdevolle aandacht.

Diana is Enneagramspecialist / gezins-en kindercoach. Zij geeft een lezing over het Enneagram en persoonlijke coaching. Diana zal jullie alles uitleggen over de 9 Enneatypes waarin je jezelf en ook je kind zult gaan herkennen. Door elkaar te (h)erkennen zal er meer verbinding en wederzijds begrip ontstaan. 

Indien gewenst kun je in een persoonlijke coachsessie  ook nog een eigen vraagstuk inbrengen.

Wicky is afgestudeerd en gecertificeerd aroma- en bloesemremedie therapeut. Zij stemt deze dagen samen met jou af welke aroma’s en/of bloesemremedies je nodig hebt. Zij zal jullie ook alles over de verborgen voordelen hiervan vertellen. Tevens verzorgt Wicky de  kind/ouder yoga lessen. Tijdens deze lessen kom je in aanraking met de aroma’s en ga je  ervaren hoe jij je gaat verbinden met de prachtige en diepere betekenis van deze materie.  

Yoga

(Hatha yoga) is een belangrijk onderdeel van de activiteiten die hier aangeboden worden. In de ‘Ronde Ruimte’ worden drie yogalessen per week gegeven voor volwassenen. Hier kunnen alle gasten aan meedoen, ook is er een vast groepje van “locals” die de lessen volgen. Er wordt niet ‘prestatiegericht’ gewerkt, je doet wat goed voelt zonder jezelf te forceren.

De yogalessen worden aangeboden op dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00. De lessen worden verzorgd door verschillende ervaren en getalenteerde docenten.

Details

Prijs: per volwassene €650,- / per kind €450.-

Deze reis is geschikt voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar.

De prijs is inclusief:

 • 4 keer ontbijt
 • 5 keer lunch
 • 4 keer diner
 • 4 overnachtingen in een eigen huisje bij  Monte Rosa
 • 5 keer kind – ouder  yoga
 • 1 geur workshop incl. je persoonlijke gezin aroma olie 30 ml
 • 1 foto sessie (per gezin)
 • 1 persoonlijke  coaching sessie van 1,5 uur voor de ouders / opvoeders 
 • 1 secret wandeling
 •  transfer van en naar strand met de hele groep
 • Activiteiten voor de kinderen  

Exclusief:

 • Vluchten
 • Autohuur
 • Uitgaven in de vrije tijd
 • Transfer van en naar de luchthaven

Optioneel te boeken:

 • Transfer van en naar vliegveld Faro
 • Lichaamsmassage
 • Paardrijden
 • Verlenging van het  verblijf