Het Online Enneagram Handboek

Het Enneagram is een waardevol en dynamisch model dat inzicht geeft in gedrag. Het helpt je om je eigen gedrag beter te leren begrijpen. Maar het leert je bijvoorbeeld ook waarom mensen in jouw omgeving op een bepaalde manier op elkaar – én op jou – reageren. Vooral wanneer je streeft naar persoonlijke groei, biedt het Enneagram belangrijke handvatten.

Vastgelopen?

Ben je op een bepaalde manier vastgelopen in het leven? Heb je bijvoorbeeld het gevoel dat je relatie in het slop zit? Of rommelt het binnen het gezin? Misschien worstel je met het maken van keuzes als het gaat om ‘de volgende stap’ in je carrière. Of lukt het je maar niet om alle neuzen van jouw teamleden dezelfde kant op te krijgen…

Eén dominant Enneagramtype

Door de kracht uit jezelf te halen, helpt het Online Enneagram Handboek je om je leven (weer) de juiste richting te geven. Het Enneagram beschrijft negen verschillende persoonlijkheidsstructuren, ook wel Enneagramtypes genoemd. Elk mens herkent delen van zichzelf in meerdere types, maar er is altijd sprake van één dominant type. Weten wat jouw dominante Enneagramtype is, leert je onder andere wat jouw sterke eigenschappen zijn.

De beste versie van jezelf

Dit online programma geeft je uitgebreide uitleg over de werking van het Enneagram als persoonlijkheidsmodel. Je leert de negen persoonlijkheidsstructuren kennen en samen gaan we op zoek naar jouw dominante Enneagramtype. Tijdens de online contactmomenten onderzoeken we waar jouw belangrijkste kwaliteiten liggen. Uiteindelijk presenteren we een blauwdruk van de beste versie van jezelf.

Vraag het Online Enneagram Handboek aan

Om je aan te melden voor dit online programma, kan je persoonlijk contact opnemen met Diana. Het programma bestaat uit een handboek, een online scan en vijf online contactmomenten van elk een half uur.

De kosten bedragen € 395,-

Diana Steenbeek

Je kan mij bereiken via info@letsconnectcoaching.nl of telefonisch via +31 (0)6 27 06 45 92.