Over mij

Ooit was het mijn passie om kapster te worden, inmiddels run ik al 22 jaar een succesvolle salon in Amsterdam. In 2010 besloot ik om het roer drastisch om te gooien. Ik was begin dertig en ontmoette mijn huidige man. De nieuwe liefde bracht een nieuw avontuur. We verruilden Amsterdam voor een leven samen in de Portugese Algarve.

Mijn taken in de kapsalon beperkten zich vanaf dat moment tot het managen op afstand. En zo ontstond er meer ruimte om mezelf op andere vlakken te ontwikkelingen. Ik volgde diverse cursussen en opleidingen op het gebied van coaching en counseling. En ik verdiepte me in het Enneagram, een eeuwenoud model dat negen verschillende persoonlijkheidstypes beschrijft. Het bleek een krachtig instrument dat mij waardevolle inzichten bracht.

Ik geef trainingen gericht op individuele ontwikkeling, teambuilding en het bevorderen van communicatie binnen bedrijven en organisaties. Door te kijken naar de talenten en de belemmeringen, komt er inzicht en begrip in patronen bij de cliënt, waardoor een positieve verandering in werking kan worden gezet.

– Diana Steenbeek