Huidig aanbod

Beschikbare workshops in 2021

In 2021 beschikt Let’s connect coaching over een ruim aanbod workshops. Klik in de onderstaande tabel op de verschillende workshops voor meer informatie en het aanvragen van een workshop.

Schatgravers

kompasvinder voor kinderen van 4-18 jaar


  • Spel individueel €35,-
  • Spel in groepsverband €15 P.P (minimaal 4 deelnemers)
  • Duur : 2 uur
Workshop aanvragen

Ik kom het spel schatgravers of kompasvinder spelen. Zodat jij/jullie je kwaliteiten ontdekken en een schatkaart kunnen maken of  een koers kunnen uitzetten.

 

Het spel schatgravers speel ik met kinderen tot 12 jaar. Vanaf 12 jaar gaan we ook kompasvinder gebruiken.

 

Het spel schatgravers bevat schatkaartjes (kwaliteitkaarten) en karweikaartjes die allemaal een andere functie hebben (mindfulness , zelfreflectie, fantasie en genieten)  We gaan op zoek naar jouw kwaliteiten en gaan daarna een schatkaart maken.

 

We gaan onderzoeken waar je blij van wordt,  wat je moeilijk vindt wat er allemaal bij je speelt en wat je wilt leren of bereiken.

 

Dit spel is voor alle kinderen helpend welk vraag stuk er ook speelt. Dit komt omdat het een boost geeft aan het zelfvertrouwen.

Let's connect coaching Schatgravers
Let's connect coaching Kompasvinder
Let's connect coaching Kompasvinder
Workshop aanvragen

Het Enneagram spel

Ben jij benieuwd welke types er allemaal aan tafel zitten?


  • Prijs P.P. €35,-
  • Duur: 2,5 uur
Workshop aanvragen

Dan spelen we samen het Enneagram spel.

Diana biedt deze workshop aan op uw locatie. Jullie krijgen uitleg over het dynamische Enneagram model en onderzoeken gezamenlijk jullie dominante Enneatype.

In deze speciale setting kijken we samen welke kwaliteiten en kernwaardes bij wie passen .Op deze manier krijgen jullie inzicht in gedrag, communicatiestijl en onderliggende motivaties van jezelf en elkaar.

Hoe goed kennen jullie elkaar?

Na deze workshop krijgen vriendschappen een nog diepere verbinding met behulp van de Enneagram kwaliteit kaarten. Diana weet deze op subtiele en verrassende wijze in te zetten. Zij is tenslotte de Enneagram specialist.

Let's connect coaching Enneagram spel
Workshop aanvragen

SPECIAL DAY FOR YOU!

ENNEAGRAM- AROMA’S & BLOESEMREMEDIES


  • Prijs €55,- P.P inclusief 30 ml aroma remedie
Meer informatie

Waarom doe je wat je doet?
Wat wil jij?
Welke flower remedie kiest jou?
Wat meer tijd voor jezelf?

Wicky en Diana organiseren deze 4 uur durende workshop.

Live aan tafel met 9 dezelfde of 9 verschillende types?

Wicky en Diana benaderen in deze workshop hoe je exact de vaste waarden van de 9 verschillende Enneagram types het beste in kan zetten.

Diana weet als de Enneagram specialist op subtiele en verassende wijze inzicht te geven welke kwaliteiten en kernwaardes van elk type nu wel of juist niet bij je passen. De vorm van deze live workshop zorgt voor vlotte inzichten, energie, plezier en subtiele transformatie.

Wicky is Aroma & Flower remedie Therapeut en zal in deze live workshop werken met diep werkende natuurlijke Aroma’s en Bloesemremedies. Tijdens de workshop maak je jouw persoonlijke Aroma & Flower remedie die voor jou op dit moment ondersteunend zullen zijn.

Meer informatie over Wicky – www.aromaflowerhealing.com

Let's connect coaching aromas
Meer informatie